Pronájem Třípokojový, Riga, Riga, Lotyšsko, Skolas iela 4 - 6

Pronájem - Cod. 33589

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 116 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

K pronájmu kompletně zařízený byt (116 m2) s velmi pohodlnou polohou v tiché ulici Skolas v samém centru Rigy. Plně vybavený vysoce kvalitním masivním dřevěným nábytkem (viz obrázky). Zařízení zahrnuje malé domácí spotřebiče - vysavač, žehličku, radiotelefony, špičkovou německou televizor a přehrávač Blue-ray, malé kuchyňské spotřebiče, nádobí atd.

Byt se skládá z jedné komunikující obývací místnosti a tří samostatných lůžkových / pracovních místností, kuchyně, chodby, koupelny a WC. V ložnici bude umístěn italský designový nábytek z masivního dřeva, skandinávský designový nábytek s koženou pohovkou a židlemi v obývacím pokoji, v pracovní místnosti - lotyšský designový nábytek a rozkládací pohovka, ve druhé pracovně je dvojlůžko a nábytek z borovice - nástěnné police a šatní skříň. Kuchyně je vybavena vysoce kvalitním dubovým nábytkem a velkým masivním dubovým jídelním stolem až pro osm osob. V chodbě pro pohodlí nájemníka jsou dubové police a šatní skříň. Byt je vybaven originálními dubovými parkety a novými dubovými okny, které poskytují vynikající zvuk a tepelnou izolaci.
K dispozici je vysokorychlostní optická internetová linka a směrovač Wi-Fi s telefonním připojením a je připraven k použití. Mezinárodní kanály kabelové televize jsou k dispozici volitelně. Poplatky za vytápění, vodu, pojištění a správu jsou 350 EUR měsíčně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB