Pronájem Sklad, Jelgava, Jelgava, Lotyšsko, Kr.Barona street 40

Pronájem - Cod. 25529

  • Typologie: Sklad
  • Oblast: 3300 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: ground floor

Komerční nemovitosti k pronájmu / prodeji v Jelgavas City Center. Ideální pro výrobu / sklad purpose.Office prostor je k dispozici vedle sklad / místě výroby.

PROČ LOTYŠSKO
Lotyšsko, přičemž se nachází v samém srdci ekonomicky a kulturně pulzující Nordic-Pobaltí, hlavní konkurenční výhody: Daň z příjmů sleva pro investiční projekty ve velkém měřítku - 25% na investice v rozmezí od přibližně 10 EUR - 49.8M, a 15% pro podnikatelé, jejichž počáteční dlouhodobé investice vyšší než 49800000 EUR. Čtyři zvláštní ekonomické zóny, z nichž tři jsou umístěny v ledu bez portů, nabízejí zajímavé slevy na dani a funkci jako logistická centra pro společnosti, které dosáhnou trhy po celém světě.

Lotyšsko má tři bez ledu porty významné pro region Baltského moře; Časté železniční (1 520 mm), infrastruktura se zeměmi SNS, jednoduché vlastní postupy a železniční dokumentace Lotyšsku umožnit být spojen s Dálného východu a Asie přes Trans-sibiřská železnice; Lotyšsko má prominentní místo na nová hedvábná stezka, spojující Čínu s partnery v EU a obchodování v Severní Americe.

Riga je největší město v pobaltských státech a druhým největším v celé severní Evropě, která nabízí lepší přístup k talentu a různé další výhody; Mezinárodní letiště Riga služby dvakrát tolik cestujících jako Tallinn a Vilnius mezinárodní letiště dohromady.

Lotyšsko je také lídrem mezi zeměmi EU, pokud jde o mzdy upravené produktivity práce (Eurostat, přidaná hodnota děleno osobních nákladů), tedy za každé euro, v Lotyšsku podniky získat vyšší zisk než v téměř všech kterékoli jiné zemi EU. Ve srovnání s ostatními zeměmi EU a EFTA Lotyšsko se zařadil číslo 11 v celkové míry zdanění s 35,9% (což je nižší než ve Finsku a úrovni EU a na světový průměr).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB