Pronájem Dvoupokojový, Dzintari, Jurmala, Lotyšsko, Dzintaru 20

Pronájem - Cod. 23564

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Apartmány v dvoupodlažní dům se samostatným vchodem v centru města Jurmala, 200 metrů od pláže, 300 metrů od koncertního sálu "Dzintari", 500 metrů od ulice Joma. Je hned vedle lesoparku s krásným Dzintary hřiště a možnosti pro rekreaci. Celková plocha 80 m². m, okna s výhledem do parku, místo je velmi tiché.
Byt má 2 ložnice, 2 koupelny se sprchou a vanou, malý obývací pokoj kombinovaný s kuchyňským koutem. Byt je nově zrekonstruovaný, plně zařízený, vybavený všemi druhy domácích spotřebičů, nádobí, kuchyňské nádobí, ložní prádlo, atd. K dispozici je Wi-Fi, TV, trezor, hlídané náklady na byt. V samostatné místnosti je krásný bazén se saunou. Z okna s výhledem do zahrady a lesoparku Dzintary.
Samostatný vchod do bytu s jeho pozemku, kde je zahrada a parkovací místo dvou nebo tří vozů. Také na místě je krytá terasa s lehátky a grilem. Dva dospělí kola k dispozici. Přístup domácí zvířata. Transfer z letiště a na letiště nebo nádraží. Pro děti - dětská postýlka, stolička, žebřiny a všech druhů zařízení v zahradě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB