Prodat Vila, Saulkrasti, Riga District, Lotyšsko, Saulkrasti

Prodat - Cod. 35544

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 4800 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Nový projekt roku 2019
Apartmány v blízkosti moře
1. Rezidence v obci, její architektura je příkladem budov moderního stylu v Lotyšsku - každý centimetr budovy je pečlivě naplánován tak, aby vyvážil estetickou zábavu s funkčností a zaměřil se na osobní pohodlí jako prioritu. Zahrada a území zaujímají plochu o rozloze 4800 m2 a byly speciálně navrženy pro integraci do okolní krajiny. Bytová oblast spolu s terasami zaujímá 446 m2. Konstrukce obsahuje nestandardní řešení, proto každý detail byl individuálně naplánován. Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi. K dispozici je posilovna, obývací pokoj s krbem a vstupní místnost se šatnou, spojená s kuchyňským nábytkem přes průsvitné akvárium na stěně, v prvním patře. K dispozici je SPA oblast s bazénem, ​​saunou, vířivkou a dešťovou sprchou pro maximální pohodu. K dispozici je samostatné WC a sprcha, stejně jako speciálně vybavená kuchyň s jídelním koutem, zimní zahradou a technickou místností. Ve druhém patře jsou tři ložnice s WC a sprchou na severní straně. Velký hlavní ložnice zaujímá jižní křídlo se samostatnou místností sloužící jako skříň a prostorem pro výměnu a poskytuje přístup k vlastní koupelně. Koupelna je vybavena velkou vanou s vlastním designem s výhledem do zahrady, dešťovou sprchou a inženýrskými potřebami. Vedle ložnice je kancelář.
Interiér
Moderní interiér má mírně asketický styl s nábytkem "prvotřídní" třídy. Zvláštní pozornost byla věnována osvětlení budovy, proto některé místnosti, jako například "zimní zahrada", byly zcela vyrobeny ze skla a integrovaly dokonce i skleněnou střešní konstrukci. Na jižní straně je 80% stěn ze skla; druhá kancelář a prostor bazénu jsou plně glazovány. Současně je vytápění a komfort zajištěno vysoce kvalitním okenním sklem s podlahovými radiátory. Na stropě bazénu, kuchyně a obývací části jsou vystaveny masivní lepené dřevěné konstrukce.
Obývací pokoj je od zimní zahrady oddělen krbem, který současně umožňuje sledovat hru plamenů a vychutnávat si bezspiritu a pozorovat hvězdy naplněné oblohou skleněným stropem zimní zahrady.
Zimní zahrada je individuální příběh - od skutečnosti, že její stěny a střecha jsou vyrobeny ze skla, je také zvýšena o 1 m od země, což vytváří mimořádně vzdušnou atmosféru pro akumulaci energie, užívání scenérie nebo prostě čtení dobré knihy.
Oblast SPA také zasluhuje zvláštní příběh - vodní plocha bazénu je vyrovnaná s podlahou a vzhledem k tomu, že podlahová podlaha je speciálně navržena spíše než ve zbytku budovy, sloučí se s vnějším povrchem trávníku. Celý pohled je velkolepý - podlaha, voda a trávník za skleněnými stěnami se spojují do jedné celé úrovně.
Horkovzdušná vana byla navržena na zakázku s dokončením mozaikových dlaždic, která pokračuje do sauny stejného stylu a zbytku interiéru.
Lobby je propojen s kuchyňským a obytným prostorem prostřednictvím designové stěny akvária, která současně zajišťuje estetické potěšení, uklidňující pocity a lehké a vodní interakce.

Interiér 2. patra je teplý a útulný. Vysoce kvalitní dubová dřevěná podlaha poskytuje emocionální teplo. Posuvné dřevěné dveře doplňují stěnové prvky, vytvořené nejlepšími lotyšskými umělci.
Hlavní ložnice nebo ložnice majitele byla navržena podle nejvyšších standardů - je umístěna po celém jižním křídle s velkými okny a širokými okenními parapety, které vám umožní vychutnat si nádherný venkovní prostor. K dispozici je pracovní kancelář se samostatným vchodem na jednom konci ložnice a obrovský průchozí skříň na druhém konci, který poskytuje přístup do hlavní koupelny. Je dokončena z kamene a skla s dřevěnými dekoracemi. Dvojité kamenné umyvadlo je zakázková objednávka; sprcha byla speciálně navržena s dešťovou sprchou integrovanou do stropu. Lázeň byla umístěna tak, aby umožnila 180 ° pohled na území, zatímco se v něm namáčí, a obecně tento popis zahrnuje jen malou část pocitů, které poskytuje interiér Villa.

Kvalita a technologie
Všechny integrované technologie a parametry překročily stavební normy Evropské unie. Automatické otevření brány a brána pro chodce Interkomunikace do 1. a 2. patra budovy je jen nepatrnou částí aplikovaných technologií. V celé budově byl nainstalován požární poplach. Bezpečnostní poplachový systém zajišťuje bezpečnost jak v budově, tak v terénu. Komfort je zajištěn automatickým ovládáním klimatizace, který zahrnuje systémy pro úsporu energie a tepla. Vlastní design byl aplikován na kryt bazénu a jeho automatický uzavírací mechanismus, který je skrytý ve stěně bazénu pod hladinou vody. Vzhledem k tomu, že budova představuje technologie podle nejvyšších konstrukčních standardů, patří mezi světové projekty třídy Premium.

Území a infrastruktura
Území se nachází mezi dvěma obcemi - Skulte a Zvejniekciems. V roce 1967 přiléhalo město Švýcarsko k městu Švýcarsko. Kámen "1. Village residence "slouží jako důkaz tohoto svazku. Jedná se o základní kámen, který symbolizuje a připomíná úzké vazby mezi těmito vesnicemi.
Na jižní straně jsou terasy na úrovni 1. patra, chráněny před větrem a sluncem po celý den. Obrovská zahrada se táhne všude, zachovává borovicové porosty a skalní stěny.
Severní strana je navržena jako vstupní, přístupová a užitková zóna, upravená podle nejvyšších standardů terénní úpravy. Okolní infrastruktura poskytuje pocit klidu a vzrušující energie - borové lesy, čerstvý vzduch a moře s dřevěnými chodbami v oblasti dun. Resortové město Saulkrasti nabízí i další aktivity v nedalekých obchodech, kavárnách a rekreačních místech. K dispozici je zastávka veřejné dopravy vzdálená 200 m, školy a obchody vzdálené 900 m. K dispozici je také nový, zajištěný stadion s různými atletickými příležitostmi, bruslařskými a cyklistickými rampami, dráhami, dětským hřištěm atd. 800 m daleko. Stadion poskytuje různé lekce s trenéry. Je zde 2 km vzdálená škola umění a hudby Vidzeme Jūrmala. Klub domu Zvejniekciems je vzdálený jen 1 km. V Saulkrasti jsou obě městské a soukromé mateřské školy. VIA Baltic dálnice poskytuje rychlý přístup do Rigy za pouhých 40 minut.
3 důvody, proč 1. Rezidence je nejlepší v Lotyšsku
1. Jeho styl a individualita, kterou projektanti vyvinuli během dvouleté pečlivé práce, poskytují harmonii pocitů, což se odráží ve filozofii Villa - síla a energie;
2. Název - "1. Village residence "není jen jméno; to znamená především pohodlí, styl, prestiž a inteligenci, která proniká touto vlastností;
3. Vzorek moderní architektury s jedinečným designem interiéru, doplněný italským nábytkem.
Umístění a okresní infrastruktura
Objekt se nachází ve městě Saulkrasti, ulice Īves 2, LV-2161 pod názvem okresu "Jūrsili". Okres dostal toto jméno symbolizovat nedaleké moře a borové porosty, které obklopují celé území. Celková plocha je 4800m2. Villais se nachází na první linii okresu na břehu moře. V současné době probíhá aktivní výstavba v "Jūrsili", což má za následek zlepšení infrastruktury i v přilehlých oblastech. Cesta k moři vede přes krásný, dobře upravený borový les, přes duny s dřevěnými cestami a speciálně instalovanými rekreačními místy. Geografická poloha je bezvadná - pouhých 45 km od Rigy, což znamená asi 40 minut jízdy novou dálnicí VIA Baltic. Budete tak blízko hlavního města, zároveň si můžete užít klid a krásnou přírodu poblíž moře.

Dodatečné informace
Vlastní přání vlastníků lze realizovat na základě individuální dohody. Top "Premium" bydlení třídy za cenu dobrého bytu bude neocenitelná investice. V roce 2019 město Saulkrasti vybuduje a obnoví sousední ulice a infrastrukturu. Interiér může být speciálně navržen v souladu s preferencími majitelů, aby odrážely svůj specifický styl a osobnost. Na požádání poskytneme rozložení podlahy a další informace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB