Prodat Více než 5 pokojů, Riga, Riga, Lotyšsko, Ausekla 4

Prodat - Cod. 36254

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 328 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Dům se nachází v srdci ambasádní čtvrti Rigy.
Velikost: 328 m2
Pokoje: 7
Patro: 2/7
Cena: 1 250 000 EUR

Byt s nájemcem (diplomatický konzul) s možností pokračovat v nájmu. Měsíční nájemné od nájemce činí 4 680 EUR plus služby a služby. Po zakoupení všech práv a nároků, pokud jde o smlouvu o pronájmu, se vám přenese, pokud si to přejete.

Koupě tohoto bytu je vynikající investicí na trh s nemovitostmi ve střední a východní Evropě, neboť již budete mít možnost pokračovat v bezpečné nájmové smlouvě s prestižním nájemníkem, nebo můžete využít nemovitost pro vlastní rezidenční nebo obchodní účely potřeby.

Vysoce kvalitní interiérový design, který kombinuje secesní prvky z konce 19. století se současným dotekem. Kompletní provedení, kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěný nábytek, záclony, prvky na stěnách a stropu, zábavní technika.

Výdaje:
Servis: 1,25 EUR Bytové pojištění (320 EUR ročně) Daň z nemovitosti cca. 600 EUR ročně

Komplex zahrnuje elegantní a kompletně zrekonstruovanou historickou budovu, kterou vytvořil slavný evropský architekt Rudolph Cirqvitz - exemplář proslulého secesního umění Rigy a vynikajícím příkladem městského rozvoje v Rize v elitní rezidenční čtvrti na přelomu 19. a 20. století.

Apartmány Aleksandra nabízejí vysokou úroveň služeb s ohledem na potřeby klientů s vysokým čistým příjmem: 24hodinová bezpečnostní služba, 24hodinová pokojová služba, VIP-transfer, parkování s obsluhou, automatické třístupňové parkoviště (jediný v Lotyšsku), salonek, lobby bar, sauna a GYM, stejně jako vyhrazené místnosti v komplexu, které lze využít pro setkání, události a oslavy.

Vlastnictví je vlastněno majitelem. Žádní agenti, realitní kanceláře ani zprostředkovatelé by se do nákupního procesu nezapojili. Žádné skryté poplatky nejsou zahrnuty.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB