Prodat Jiné (Obyvání), Ventspils, Ventspils, Lotyšsko, Zotiņu iela 6

Prodat - Cod. 24440

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 202 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Prodej penzionu. Home celková plocha 202 m². Dům má 4 apartmány (2-3 ist.) - 34,65 m², 55,97 m², 50,05 m² a 40,58 m². Plocha pozemku - 328 m2, možná od sousedů koupit zpět další část pozemku 300 m². Penzion se nachází v historické části města Ventspils Ostgals, pouze 5 min. chůze z nejoblíbenějších prázdninových destinací. Modrá vlajka pláži, plážové vodní park, Seaside Park, dětský park, a Pier Theatre dům "Sea Gate". O kousek dál, 2 km se nachází v centru města, olympijský centrum Ventspils vodní zábavní park, zábavní a lázeňský komplex, Ventspils Adventure Park a Open Air Museum. Oblast obchody s potravinami, kafeijnīcas a pizzerie.

Penzion se pracuje po celý rok a může ubytovat 18 osob najednou. Prodám s veškerým vybavením, nábytkem a veškeré další zásob, které jeho činnosti bude zrušena. Webové stránky a e-maily budou převedeny na nového majitele. Rezervace měsíční základ, je jen pokračovat v práci a rozvíjet se. Připraveno pro podnikání.
Dům má ústřední topení (brikety a palivové dřevo), kotel se nachází hned vedle domu. Čtyři stodoly. Celý dům má nová plastová okna, čisté, zrekonstruované pokoje, protáhl se elektroinstalace, město vody a kanalizace, voda boiler v kombinaci. Oplocený pozemek, vstup dvorek kódu. Zpevněná dvůr s malým trávníkem a detaily Stone.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB